Γιώργος Πάντζας: “Είχα πάρει 80.000 δραχμές για μια ταινία, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιρνε 500.000”

Συνέντευξη στο “Μega Καλημέρα” παραχώρησε ο Γιώργος Πάντζας. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την καθημερινότητά του και την σύζυγό του, ενώ ανέφερε και ποιο ήταν το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, σε δραχμές, που πήρε για ταινία. 

Αρχικά, ο Γιώργος Πάντζας ανέφερε: “Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει, γιατί σταμάτησα να παίζω στο θέατρο, μετά από 50 χρόνια. Το 2008 είπα ότι πρέπει να σταματήσω να παίζω. Ένιωσα πάνω στην σκηνή εκείνον τον χειμώνα ότι αυτό που κάνω δεν με γεμίζει πλέον… Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ανταγωνιστική συμπεριφορά, όπως και από έμενα σε άλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τσακωθώ, μία φορά μόνο τσακώθηκα», είπε.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ημερολογιακά είμαι 85 χρονών, αλλά εγώ αισθάνομαι σαν 65 – 70 χρονών. Έχω φύλακα άγγελο κοντά μου, την γυναίκα μου, την Στέλλα μου. Με την γυναίκα μου είμαστε 43 χρόνια μαζί και την περνάω 22 χρόνια. Την γνώρισα μικρό κοριτσάκι.

Ήταν ωραία κοπέλα, είχε βγει Μiss Θεσσαλονίκη. Πέρασα άσχημα παιδικά χρόνια, ζούσα με τον θείο μου, μου έλειπε ο πατέρας μου, άλλα ευτυχώς που είχα τον θείο μου. Εκείνα τα χρόνια η βία υπήρχε. Έχω φάει πολύ ξύλο, όταν έψαχναν να βρουν τον πατέρα μου οι Χίτες της γειτονιάς».

Και κατέληξε: «Τα εγγόνια μου, όταν βλέπουν τις ταινίες μου λένε… ο παππούς. Έχω πάρει και 80.000 δραχμές για μία ταινία, η Αλίκη έπαιρνε 500.000, έτσι λεγόταν, ότι έπαιρνε τόσα. Ο ηθοποιός γεννιέται, δεν φτιάχνεται. Παίζαμε με την Μάρθα Καραγιάννη, τον Κώστα Βουτσά κι εγώ. Σε μία σκηνή που σουβλίζαμε το αρνί, το πετύχαμε έτοιμο και το φάγαμε όλο, γιατί πεινούσαμε”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Γιώργος Πάντζας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ