Γιώργος Μουκίδης για Νότη Σφακιανάκη: Είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε ο Γιώργος Μουκίδης. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Γιώργος Μουκίδης αναφέρθηκε στο Νότη Σφακιανάκη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ μίλησε και για την Δέσποινα Βανδή και για μία συνεργασία τους που δεν προχώρησε.

«Όλοι θέλουν να επιστρέψει ο Νότης και εγώ παραπάνω. Για μένα το πρόσφατο βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά. Οι δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή παρεξηγήθηκαν από την κοινή γνώμη, δεν ήξερε για ποιους μίλαγε, έφτιαξε όλο αυτό το πράγμα στο μυαλό του αλλιώς και εκτέθηκε.

Οι δημοσιογράφοι δεν είστε και τα καλύτερα παιδιά, όταν “τσίμπησαν” τον Νότη, σε πέντε λεπτά ήξερε όλη η Ελλάδα τι έγινε. Για άλλον, θα έλεγαν γνωστός τραγουδιστής. Δεν έχω καλέσει τον Νότη, δεν ξέρω το τηλέφωνό του. Όταν ήθελε κάτι για το δικαστήριο, δεν με πήρε ο ίδιος. Έβαλε μία τραγουδίστρια να με πάρει τηλέφωνο, 01:00 τη νύχτα» είπε αρχικά ο Γιώργος Μουκίδης για το Νότη Σφακιανάκη.

Ακόμα προσέθεσε πως: «Δεν μπορούμε να βάλουμε τον Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα τραγουδιστάκια δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες. Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος».

Ερωτηθείς για το εάν θα έδινε τραγούδι του στη Δέσποινα Βανδή, απάντησε ότι: «Δε θα έδινα τραγούδι μου στη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν προχώρησε. Μακριά και αγαπημένοι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ