Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν είναι όπως παλιά, χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του», λέει φίλος του

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη, με αφορμή την δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή, με την αδελφή του και συνεργάτιδά του Βάσω Μαζωνάκη.

Μεταξύ άλλων, ο φίλος του επιτυχημένου τραγουδιστή είπε: «Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του Γιώργου είναι ότι, «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση». Είχε γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και τώρα ίσως είναι και πιο βαρύ».

«Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν! Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή. Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από τη πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε, γιατί ο σκοπός ήταν να τον πείσει, να έχει τη διαχείριση», σημείωσε.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να σου πω. Του δημιουργήθηκε πέρυσι τεράστιο πρόβλημα. Είχε το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, πρόβλημα οικονομικό, για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στεναχωρημένος. Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ