Γιώργος Λιάγκας: Η ερώτηση που έκανε και ξάφνιασε τον Αντώνη Λουδάρο

O Αντώνης Λουδάρος μίλησε για την εμφύτευση μαλλιών που έκανε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “μέσα στην καραντίνα μου ήρθε τρέλα και λέω θα πάω να το κάνω”.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος την Πέμπτη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Άρη Σερβετάλη, τα νέα μέτρα στον χώρο του θεάτρου, την εμφύτευση μαλλιών που έκανε, τα κιλά του και την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στο πλαίσιο της εκπομπής “Το Πρωινό”, ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στον Αντώνη Λουδάρο, λέγοντας:  «Να σε ρωτήσω κάτι που με τρώει τώρα και θα το πω; Γιατί βγήκες και είπες ότι έκανες εμφύτευση μαλλιών; Τον κοιτάω τόση ώρα, δεν φαίνεται καθόλου, είναι πολύ πετυχημένη. Να μου πεις να πάω να βάλω κι εγώ λίγα αριστερά δεξιά».

«Στην καραντίνα μου ήρθε τρέλα και λέω θα πάω να κάνω. Δεν είχα μεγάλο πρόβλημα. Έβλεπα μια φθορά κι επειδή ένιωθα όλον αυτόν τον εγκλεισμό, ότι έχω όλα τα συμπτώματα, είπα κάποια στιγμή ‘πήγαινε κάνε κάτι για τον εαυτό σου’», εξήγησε ο Αντώνης Λουδάρος.

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.