Γιώργος Κωνσταντίνου: Τι λέει για την αξέχαστη σκηνή με το προφιτερόλ

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τρίτης. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την αξέχαστη σκηνή με το προφιτερόλ στην ταινία “Χτυποκάρδια στα θρανία”, για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μάρω Κοντού.

“Αυτή η ιστορία με το προφιτερόλ σας κουράζει”, τον ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με τον Γιώργο Κωνσταντίνου να απαντά: “Με κυνηγάει 40 χρόνια από τότε, χωρίς πλάκα. Έχω κάνει τόσα πράγματα, αλλά ο κόσμος εστιάζει εκεί. Ήταν μια εποχή, όπου ο κόσμος γέλασε πολύ με κάτι. Είχα αυτοσχεδιάσει στη συγκεκριμένη σκηνή”.

Δείτε την αξέχαστη σκηνή

Για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τόνισε: “Απλά περάσαμε καλά με την Αλίκη όσο συνεργαστήκαμε, δεν κάναμε παρέα. Συνήθως δεν έκανα παρέες, ήμαστε περισσότερο γνωστοί με τους ηθοποιούς. Τελείωνε η σεζόν, χάνονταν εκείνοι, πήγαιναν σε άλλες δουλειές, είναι λίγο περίεργο αυτό. Ίσως ήμουν μοναχικό παιδί εγώ, είχαμε τη δυστυχία της κατοχής και της μετέπειτα κατάστασης που ήταν τραγική με τον εμφύλιο. Με όλο αυτόν τον πόνο λίγο μαζεύτηκα. Με τη Μάρω Κοντού είμαστε φίλοι, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ