Γιώργος Κωνσταντίνου: Η εξομολόγηση για την σχέση με την μητέρα του – «Αυτό το πράγμα με στιγμάτισε»

«Η μητέρα μου ήταν ένας άγιος άνθρωπος, ζούσε επειδή ανέπνεα εγώ. Μου έλεγε δεν θέλω να πεθάνω επειδή δεν θα σε βλέπω» περιέγραψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος».

«Αυτό το πράγμα με στιγμάτισε, φαντάσου τι συναίσθημα ήταν αυτό. Πόσο απότομα κόπηκε ο ομφάλιος λώρος. Αυτά τα πήρα από την μητέρα μου. Ευτυχώς γιατί ο πατέρας μου δεν ήταν έτσι»

Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και την πορεία του στο θεατρικό σανίδι. «Δεν μου έλειψε η πατρική συμβουλή γιατί η μητέρα μου τον αντικατέστησε. Ήταν μάνα και πατέρας» τόνισε.

«Δεν υπήρχαν πατρικές συμβουλές τότε, μας ενδιέφερε πώς θα ζήσουμε, πώς θα φάμε» περιέγραψε. «Τα παιδιά ήμασταν τότε μια αγέλη, που δεν είχε ούτε μέλλον ούτε τίποτα να περιμένει» πρόσθεσε.

Οι ερωτήσεις για το… προφιτερόλ

Οι παρουσιαστές τον ρώτησαν αν έχει κουραστεί να τον ρωτάνε σε όλες τις εκπομπές για το προφιτερόλ με τον ηθοποιό να απαντά ότι.. «το έχει συνηθίσει». «Γελάω γιατί μετά από τόσα πολλά χρόνια και μια καριέρα με πολλές ταινίες συζητάμε για αυτό το πράγμα» είπε χαρακτηριστικά.

«Το προφιτερόλ ήταν ένας σταθμός στην καριέρα μου» σχολίασε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ