Γιώργος Δασκαλάκης: «Δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε ήδη νικητές» – Συγκινεί ο τραγουδιστής με το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας βρίσκεται ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος συνεχίζει να δίνει την δική του μάχη, ωστόσο νιώθει πως είναι ήδη νικητής, όπως αναφέρει ο ίδιος σε αναρτήσεις του στο Facebook.

Να σημειωθεί πως τον περασμένο καλοκαίρι ο τραγουδιστής υπεβλήθη σε εγχείρηση και έκανε έκκληση για αίμα. Από τότε, συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του.

Ακολουθούν οι πρόσφατες αναρτήσεις που έκανε ο Γιώργος Δασκαλάκης

«Καλημέρα Αγάπες μου! Καλό και ευλογημένο Σαββατοκύριακο να έχουμε και πάντα με υγεία για όλο το Κόσμο! Εμείς δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε ήδη νικητές! Μασάμε; ΟΧΙ βέβαια… Με την αγάπη σας και τη βοήθεια του ΘΕΟΥ θα τα καταφέρουμε! ΑΜΗΝ», είχε γράψει ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες, ενώ σε άλλη δημοσίευσή του είχε σημειώσει: «Καλησπέρα Αγάπες μου! Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια…και συνεχίζουμε τη μάχη μας! Και όπως λέει και το κοριτσάκι μου η Mardi Dinori είσαι Αντρούλη μου ο ομορφότερος Άντρας του κόσμου! Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο με υγεία σε όλο το Κόσμο! ΑΜΗΝ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ