Γιώργος Χρανιώτης: Δηλώνει ότι δεν βλέπει Survivor και εξηγεί γιατί

Ο Γιώργος Χρανιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλέραμα δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί καθόλου το φετινό Survivor καθώς προσβάλλει την αισθητική του.

“Όχι, δεν παρακολουθώ Survivor γιατί με προσβάλλει αισθητικά και μου φαίνεται επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοια πρότυπα. Όταν μπήκα εγώ στο δικό μας Survivor, μπήκα σε ένα παιχνίδι με αγωνίσματα, δοκιμασίες επιβίωσης και διαχείρισης της τρέλας που προκαλεί η πείνα και όχι σε ένα φεστιβάλ κουτσομπολιού, όπως αυτό τώρα. Είμαι πολύ ευγνώμων που για 4 μήνες και 10 ημέρες κλείστηκα σε μια ‘κάψουλα’ χωρίς κινητά, χρήματα, φαγητό… Βγήκα πολύ δυνατότερος”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

“Εκεί κατάλαβα ποιοι είναι οι φίλοι μου στη ζωή, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδί, εκεί ανέπτυξα σχέσεις με κάποιους ανθρώπους. Ο Ντάνος, π.χ., είναι συγγενής μου πλέον, τον αγαπώ για την ψυχή, για την ευθύτητα και για τις αρχές του”, σημείωσε.

“Εκεί επίσης αποφάσισα πως ήθελα να κάνω ένα ταξίδι με τον μακαρίτη πια πατέρα μου, γιατί δεν ήξερα πόσο θα τον είχα… Και όλα αυτά έγιναν. Και ο μπαμπάς μου έφυγε στην ώρα του και είμαι σίγουρος πως τώρα περνάει πολύ καλύτερα εκεί που είναι. Επιλέγω να γιορτάζω για τη ζωή που έζησε και όχι να θρηνώ γιατί μου λείπει”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ