Γιώργος Χατζηπαύλου: «Το χιούμορ μου σταματάει στην αγένεια» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο δημοφιλής stand up comedian βρέθηκε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η καραντίνα υπήρξε καταλυτική περίοδος στη ζωή του καθώς αναθεώρησε τη ζωή του και μία από τις αποφάσεις που πήρε είναι ότι να μην κάνει καθιστική ζωή.

Έτσι κάθε μέρα ξυπνά στις 5 το πρωί και μαζί με τον φίλο και προπονητή του βγαίνουν για τρέξιμο και γυμναστική.

Ο ίδιος δεν είναι άνθρωπος που επιλέγει να βγει αργά το βράδυ και μάλιστα το σχολίασε με χιούμορ: «Θα γυρίσω νωρίς. Δεν είμαι του ξενυχτιού. Νομίζω ότι κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι γεννήθηκα 40 χρονών και τώρα συντονίστηκα. Ξέρες πόσο τέλειο είναι;».

«Το χιούμορ μου σταματάει στην αγένεια»

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «το χιούμορ μου σταματάει στην αγένεια σε αυτό το “έλα μωρές δεν πειράζει” και στην απροθυμία να καταλάβει, να σε ακούσει, να σε εξυπηρετήσει. Αν κάνεις εκεί χιούμορ είναι σαν να το νομιμοποιείς. Εκεί μπαίνει η ειρωνεία, μπορώ να τον ειρωνευτώ».

«Μου έτυχε ένας τύπος που έχει πάρκινγκ και παρκάρει 3-4 αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο. Με βλέπει που στραβώνω και μου λέει “κοίτα φίλε αν περάσει κάποιος πρέπει να περάσει από πεζοδρόμιο να μετακινήσω και του λέω “δεν φαίνεται, ας το πιστέψω ότι είσαι καλός άνθρωπος».

Ο ίδιος θεωρεί ότι κληρονόμησε το χιούμορ από τον πατέρα του. «Ο μπαμπάς μου έχει χιούμορ και πολύ καυστικό».

«Εγώ ανακάλυψα ότι με ενδιαφέρει η κωμωδία μεγάλος στα 24-25 και συνειδητοποίησα ότι ήθελα να το κάνω στα 30, είχα μία χρονοκαθυστέρηση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ