Γιώργος Χατζηνάσιος: Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μου έχουν μεγάλη αδυναμία

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης, μεταξύ άλλων, εξήγησε τον λόγο που δεν ήθελε να του έχουν μεγάλη αδυναμία τα παιδιά του και μίλησε για το πώς ανακάλυψε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον διάλεξε για να ερμηνεύσει το «Άγγιγμα Ψυχής».

«Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μου έχουν μεγάλη αδυναμία, ώστε όταν λείψω να μην πάθουν σοκ. Θα ήθελα ας πούμε αν πεθάνω να μην συμβεί τίποτα στα παιδιά, να μην στεναχωρηθούν. Να γελάνε, να κάνουν πάρτι, ελπίζω και εύχομαι να γίνει έτσι. Όταν ο πατέρας μου πέθανε κοίταξε ψηλά και είπε με χαμόγελο: “Γιώργο… Την πατήσαμε”», ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Σχετικά με το πώς ανακάλυψε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είπε: «Είχα ακούσει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη όταν εκπροσωπούσε την Κύπρο στη Eurovision και μου έκανε εντύπωση. Όταν λοιπόν ο Μανουσάκης μου είπε να κάνω την μουσική στο “Άγγιγμα Ψυχής”, διάλεξα πρώτη εκτέλεση τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον έφερα από την Κύπρο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ