Γιώργος Αρσενάκος: Ο Πάρις Κασιδόκωστας μου άλλαξε τη ζωή με τη δημιουργία της Panik – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Αρσενάκος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα νέα τραγούδια που θα είναι μάλλον δύο που ετοιμάζουν από κοινού η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή αλλά και για τον Πάρι Κασιδόκωστα ο οποίος όπως λέει του άλλαξε τη ζωή με τη δημιουργία της Panik Records.

“Πολύ καλός φίλος είναι ο Πάρις. Στη δική μου ζωή το 2011 όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τη Universal και δεν ήξερα τι θα κάνω μου πρότεινε να κάνουμε την Panik. Το ήθελε και πίστεψε σε μένα, εγώ δεν πίστευα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι μπορώ να φτιάξω μια εταιρεία. Με το χέρι στην καρδιά το λέω ότι είναι ένας άνθρωπος που μου άλλαξε τη ζωή, μου άνοιξε έναν ορίζοντα που δεν πίστευα ότι το έχω” είπε ο Γιώργος Αρσενάκος και συνέχισε μιλώντας για τη συνεργασία τους στην εταιρεία.

“Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι ισότιμα χωρίς ο ένας να επεμβαίνει στον τομέα του άλλου, δεν έχει επέμβει ποτέ σε κάτι το οποίο αφορά την καθημερινότητα της εταιρείας, με τον Πάρι αποφασίζουμε στρατηγικά πράγματα, ανοίγουμε νέους κύκλους στην εταιρεία. Είναι πολύ διακριτικός, και παρόλο που έχει πολλές και σοβαρές δουλειές είναι γνώστης της μουσικής βιομηχανίας και με έχει ξεμπλοκάρει πολλές φορές” κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ