Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σκίζει» τα κύματα με το φουσκωτό του μέσα στην βροχή – ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος Αγγελόπουλος

Φωτογραφία: official_danos_ga/ Instagram

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραμένει στην Σκιάθο με την οικογένειά του. Την Παρασκευή (13/09) ο γνωστός επιχειρηματίας – ηθοποιός έκανε μια βόλτα με το φουσκωτό του στη θάλασσα κατά τη διάρκεια δυνατής βροχόπτωσης.

Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε ο Ντάνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους λίγα δευτερόλεπτα από τη βόλτα του.

Σημειώνεται εδώ, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα μιας έχει μεγαλώσει στην Σκιάθο και ασχολείται επαγγελματικά – τα τελευταία χρόνια – με τα θαλάσσια σπορ.

Φέτος μάλιστα, ο Ντάνος μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση και την κόρη τους πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στο νησί της Σκιάθου με το ζευγάρι να συνδυάζει διακοπές με επαγγελματικές υποχρεώσεις.