Γιώργος Αμούτζας: Δυνατά spoiler για τον «Σασμό»—Η αποκάλυψη για τις δύσκολες σκηνές στον θάνατο του «Στεφανή»

Δυνατά spoiler για τον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς «Σασμός» έδωσε ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας, 12 Σεπτεμβρίου.

«Ο Νικηφόρος αρχικά σοκάρεται και οφείλει να στηρίξει τη μητέρα του. Είναι μια πανέμορφη στιγμή για μια γυναίκα ο γάμος της, ένας γάμος που πλέον είναι της επιλογής της και όχι κάτι που της όρισαν οι γονείς της» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, σχετικά με τη στάση του Νικηφόρου απέναντι στις κατηγορίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο Μαθιός.  Όσο για το αν θα είναι η Βασιλική και ο Μαθιός ξανά μαζί, είπε:  «Φαντάζομαι θα περάσουν τα δικά τους 40 κύματα αλλά δυο άνθρωποι που αγαπιούνται πάντα βρίσκουν τον δρόμο τους. Ο Νικηφόρος σίγουρα τους θέλει μαζί. Ο Μαθιός είναι ο μέντοράς του, ο άνθρωπος που πήρε τη μορφή του πατέρα του τη στιγμή που ο Νικηφόρος τον έχασε».

«Μπορεί να κάνουμε τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις, αλλά το ακολουθούμε το βιβλίο. Δεν γίνεται να φύγουμε τόσο μακριά από την ιστορία. Πράγματα που συμβαίνουν στο βιβλίο δεν γίνεται να μη συμβούν ποτέ» σημείωσε ο Γιώργος Αμούτζας, ενώ για τον δολοφόνο του Στεφανή είπε ότι κάποια θα αποκαλυφθεί…

«Θα έρθει κοντά», απάντησε με νόημα όταν ρωτήθηκε εάν ο Νικηφόρος θα βάψει τα χέρια του με αίμα.

«Είναι ένα πολύ κομβικός και ένας πολύ βασικός ρόλος της σειράς. Στην πραγματικότητα ο παπα-Μιχάλης είναι αυτός που ξέρει όλα τα μυστικά» ανέφερε.

Όσο για τις δύσκολες σκηνές που έχει γυρίσει, ο «Νικηφόρος» του «Σασμού» αποκάλυψε: «Δύσκολες σκηνές γενικά ήταν ο θάνατος του Στεφανή. Ήταν δύσκολες στιγμές, δεν ήταν εύκολες με βουβό κλάμα που απαιτεί συγκέντρωση και δεν έχει πολλές επαναλήψεις». Επίσης, σημείωσε ότι φέτος θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό «Νικηφόρο», καθώς θα αποκαλυφθεί σταδιακά μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ