Γιατί θα μείνει για πάντα κλειστό το καμαρίνι του Παντελίδη

Ήταν το μαγαζί μέσα από το οποίο ο Παντελής Παντελίδης έγινε ακόμη πιο αγαπητός στο κοινό και από την ημέρα που έγινε γνωστός ο τραγικός χαμός του καλλιτέχνη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στο Ελληνικό, τον περασμένο Φεβρουάριο, οι πόρτες του Teatro είχαν παραμείνει κλειστές.

Μέχρι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, οπότε και το νυχτερινό κέντρο άνοιξε ξανά με το νέο του σχήμα στο οποίο ηγείται ο Νότης Σφακιανάκης και ο Βασίλης Καρράς.

Οι θαυμαστές, όμως, του Παντελή Παντελίδη έδωσαν το παρών την βραδιά της πρεμιέρας, αποτίοντας με τον τρόπο αυτό, το δικό τους φόρο τιμής στον Παντελή. «Μαζεύτηκαν 50-60 άτομα, γύρω στις 23:30 και για ένα μισάωρο, έβαλαν τραγούδια του Παντελή, φωνάζαν συνθήματα υπέρ του και τραγούδαγαν τα κομμάτια του. Ήταν και 2-3 αυτοκίνητα που είχαν τέρμα τα ηχεία και καμιά 10ρια μηχανάκια», δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr ο Χάρης Λεμπιδάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και προβολής επικοινωνίας του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, Κώστα Μπερτάκη.

Βέβαια, το κλίμα στη συγκέντρωση αυτή δεν ήταν μόνο φορτισμένο, αλλά και… εκρηκτικό, μιας και, όπως συνέχισε ο Χάρης Λεμπιδάκης, «φώναζαν κάποια συνθήματα, μάλιστα μερικά από αυτά ήταν εναντίον του Βασίλη Καρρά, λόγω του ότι ο τραγουδιστής άρχισε τις εμφανίσεις στο μαγαζί και ότι σύμφωνα με τους φαν του Παντελίδη, δεν έπρεπε να ξεκινήσει καν κάποιο πρόγραμμα και έπρεπε το μαγαζί να μετονομαστεί σε «Teatro Παντελίδης». Όλα όμως έληξαν ειρηνικά».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν θέλησε κανείς από τους δύο λαϊκούς τραγουδιστές να σχολιάσουν με κάποιο τρόπο όσα εκτυλίχθηκαν έξω από το νυχτερινό κέντρο το βράδυ της πρεμιέρας τους.

«Κίνηση συμβολική και λυτρωτική και ένδειξη σεβασμού και τιμής» στη μνήμη του καλλιτέχνη που έγινε αγαπητός όσο κανείς μέσα σε τέσσερα χρόνια, χαρακτήρισε, μιλώντας στο star.gr ο Χάρης Λεμπιδάκης, την απόφαση της επιχείρησης να παραμείνει κλειστό το καμαρίνι του τραγουδιστή και να μην παραχωρηθεί σε κανέναν από τους δύο νέους – για το νυχτερινό κέντρο – καλλιτέχνες που θα φιλοξενηθούν στο χώρο το φετινό χειμώνα. «Έχει κλειστεί το καμαρίνι, έχει σφραγιστεί η πόρτα. Τα προσωπικά αντικείμενα του Παντελή έχουν αφαιρεθεί, τα έχει πάρει η οικογένειά του, αλλά ο χώρος θα παραμείνει ως έχει.

Μάλιστα, όπως μας μετέφερε, τόσο ο Βασίλης Καρράς, όσο και ο Νότης Σφακιανάκης «είχαν συναίσθηση του φορτίου που σηκώνουν με την επιστροφή τους σε αυτό το μαγαζί που ήταν κλειστό για 8 μήνες».

 

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ