Γιατί ο Αλιάγας καθηλώνει το κοινό;

Γιατί ο Αλιάγας καθηλώνει το κοινό;

 

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ο Νίκος Αλιάγας «ξαναχτύπησε»! Το talent show «The Voice», που παρουσιάζει και έσπασε ταμεία στη Γαλλία, έκανε πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά στο TF1. Και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης, συγκεντρώνοντας στον μέσο όρο του 9,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ ξεπέρασε στην κορύφωσή του τα 10 εκατομμύρια τηλεθεατών.

Η πρεμιέρα του show συνοδεύτηκε με μηνύματα αγάπης στον Νίκο Αλιάγα από χολιγουντιανούς stars, όπως η Eva Longoria που ευχήθηκε στον φίλο της «Καλή επιτυχία», αλλά και κορυφαίους καλλιτέχνες της Γαλλίας, όπως η Shy’m – φαινόμενο της δισκογραφίας της χώρας.

Η πρεμιέρα του “The Voice” έκανε και το καλύτερο… ποδαρικό για το TF1, αφού είναι η πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή για το 2013, και βλέπει ότι η συνεργασία του με τον Νίκο Αλιάγα αποδεικνύεται εξαιρετικά εμπορική και επιτυχημένη κάθε χρονιά.

Ποιο είναι, όμως, το μυστικό του παρουσιαστή και δημοσιογράφου; Τι είναι αυτό που τον κάνει ανίκητο και αγαπημένο πρόσωπο;

Σε αυτό απάντησε ο επικοινωνιολόγος David Requer σε άρθρο του που δημοσίευσε σε γαλλικό μέσο την επόμενη μέρα της πρεμιέρας του “The Voice”…

«Ο δημοσιογράφος που έχει συνδέσει το όνομά του με πολλαπλές επιτυχίες ήταν εκείνος που εκτόξευσε το “Star Academy”, τα “NRJ Music Awards και τώρα το “The Voice”. Πώς κατάφερε, όμως, να επιβληθεί; Είναι αυτός που αποκρυπτογράφησε τον μύθο της επικοινωνίας διατηρώντας τις αξίες του. Είναι ο αυτοδημιούργητος άνθρωπος, γεμάτος με ελληνικό πάθος. Η Ελλάδα είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της ζωής του, που δεν την αποχωρίστηκε ποτέ κατά τη διάρκεια της ανόδου του. Κι αυτό αποδεικνύει τη γνησιότητά του. Ακόμα και τώρα με την οικονομική κρίση. Έχει πολλά να διδάξει μέσα από τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα social media για τον τόπο του και την καταγωγή του. Δεν είναι τυχαίο ότι εξελέγη «ψηφιακή προσωπικότητα του 2012».

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας το «ελληνικό μυστικό» του: «Ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται μέσα από τον Νίκο, που είναι αυτοδημιούργητος. Η ελπίδα του να τα καταφέρεις παραμένει ζωντανή, όσο ο Νίκος είναι στην οθόνη. Είναι ένας δημοφιλής άνθρωπος και όχι μια καρικατούρα. Μια πολύπλευρη προσωπικότητα: Δημοσιογράφος, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής, ηθοποιός, τραγουδιστής και ταλαντούχος φωτογράφος».

 

Πηγή: entertv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ