Γιατί κλείνει το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης

Δεν θα λειτουργήσει το επόμενο τριήμερο το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, όπως ο ίδιος ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο instagram. Ο λαϊκός τραγουδιστής σημείωσε πως παρά την πολύ όμορφη έναρξη και το πρώτο δυναμικό τριήμερο, τώρα το νυχτερινό κέντρο δεν θα λειτουργήσει “προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε”.

Υπογράμμισε πως “δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για τη σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής”.

Δικαιολογώντας την απόφαση να μείνουν κλειστοί το τριήμερο σημείωσε πως “ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί γι’ αυτές τις ημέρες όμως εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη τη λειτουργία του καταστήματος, γι’ αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες”.

Εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός “ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατά κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων”.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι “δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός” αλλά υπογράμμισε πως “επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά σας λέμε πως Ναι εμείς εμβολιαζόμαστε διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς!”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.