Γιατί η Μίλα Κούνις σταμάτησε το διαστημικό ταξίδι του Άστον Κούτσερ

Το love story της Μίλα Κούνις και του Άστον Κούτσερ είναι ίσως και το αγαπημένο μας. Οι δύο πετυχημένοι ηθοποιοί γνωρίστηκαν ως έφηβοι στα γυρίσματα της σειράς, “That ’70s show” το 1998. Παριστάνοντας τότε το ζευγάρι στην εκπομπή, αναπτύχθηκε στην πραγματικότητα μια ισχυρή φιλία μεταξύ τους, η οποία διατηρήθηκε και τα επόμενα χρόνια, χωρίς ποτέ να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Ο καθένας τους είχε ακολουθήσει τότε τη δική του πορεία, έως το 2012 που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε αγκαλιά.

Από τότε είναι μαζί και πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Παντρεύτηκαν το 2015 και σύντομα απέκτησαν δύο παιδιά. Η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι φανερή και φαίνεται ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η ιστορία τους λοιπόν μερικές φορές μοιάζει εμπνευσμένη από σενάριο ρομαντικής κομεντί. Πρόσφατα όμως προέκυψε ένα συμβάν στις ζωές τους, το οποίο μας θύμισε μεν ταινία…αυτή τη φορά όμως επιστημονικής φαντασίας!

O 43χρονος ηθοποιός ήταν έτοιμος για ένα μονοήμερο ταξίδι στο διάστημα, με πτήση της Virgin Galactic. Είχε μάλιστα ήδη αγοράσει το εισιτήριό του, στην αξία των 200.000 δολαρίων. Το πλήρωμα του διαστημοπλοίου της Virgin Galactic’s Unity εκτοξεύτηκε φέτος στις 11 Ιουλίου από την έρημο στο New Mexico. Σκοπός του Richard Branson – ο οποίος ίδρυσε την Virgin Galactic το 2004 – είναι η δημιουργία μιας επιχείρησης διαστημικού τουρισμού. Ωστόσο, το όνειρο του Kutcher δεν έμελλε να πραγματοποιηθεί.

Η αιτία πίσω από αυτή την εξέλιξη ήταν η παρέμβαση της Mila Kunis. Συγκεκριμένα, η 37χρονη ηθοποιός απέτρεψε τον σύζυγό της από το να γίνει ένας από τους πρώτους προγραμματισμένους ταξιδιώτες στο Διάστημα.

“Όταν παντρεύτηκα και απέκτησα παιδιά, η Mila μου εξήγησε ότι δεν ήταν μια έξυπνη οικογενειακή απόφαση να πάω στο Διάστημα… ειδικά όταν έχουμε μικρά παιδιά”, είχε αποκαλύψει ο Kutcher. “Κατέληξα έτσι να πουλήσω το εισιτήριό μου πίσω στην εταιρεία”. Ο λόγος λοιπόν που παρέμεινε στη Γη, ήταν μάλλον πολύ σημαντικός. Ελπίζει όμως ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, θα καταφέρει να πετύχει αυτόν τον στόχο του.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ