Γιατί η Αντέλ ακύρωσε δύο συναυλίες της;

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια της ποπ Αντέλ, ακύρωσε τις δύο τελευταίες της συναυλίες, οι οποίες θα έκλειναν την παγκόσμια περιοδεία της και θα πραγματοποιούνταν σήμερα και αύριο στο γήπεδο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές.

Έπειτα από δύο συναυλίες την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Γουέμπλεϊ ενώπιον περίπου 100.000 θεατών, η 29χρονη σταρ θα ολοκλήρωνε αυτό το Σαββατοκύριακο την παγκόσμια περιοδεία της, στη διάρκεια της οποίας έδωσε 121 συναυλίες.

«Δεν ξέρω από πού να αρχίσω», έγραψε σε ένα εκτενές μήνυμά της που ανήρτησε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης χθες το βράδυ.

«Οι δύο τελευταίες βραδιές στο Γουέμπλεϊ ήταν οι μεγαλύτερες και οι καλύτερες συναυλίες της ζωής μου», όμως πρόσθεσε ότι πιέστηκε πολύ φωνητικά και αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση για την ακύρωση των δύο τελευταίων εμφανίσεων της έπειτα από ιατρική συμβουλή.

«Το να πω ότι μου έχει ραγίσει η καρδιά θα ήταν λίγο», τόνισε η Αντέλ.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία έχει κερδίσει συνολικά 15 Grammy, είχε αναγκαστεί να ακυρώσει μια περιοδεία της το 2011 εξαιτίας αιμορραγίας στις φωνητικές της χορδές.

Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της, η Αντέλ διευκρίνισε ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματα για τα εισιτήριά τους, αν δεν προγραμματιστούν νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες.

Την Πέμπτη το βράδυ από το Γουέμπλεϊ η Αντέλ άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις μετά το τέλος αυτής της περιοδείας.

«Ήθελα οι τελευταίες μου συναυλίες να είναι στο Λονδίνο, διότι δεν ξέρω αν θα κάνω ξανά περιοδεία», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ένα μήνυμά της στο πρόγραμμα των εμφανίσεών της στο Γουέμπλεϊ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, πηγή φωτο: Gareth Cattermole/Getty Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ