Γιάννης Ζουγανέλης: Τι δήλωσε για τον γάμο της κόρης του – Το σχόλιο για τον σύντροφό της

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο πλευρό του αγαπημένου της, Σπύρου Δημητρίου.

Ο μπαμπάς της ερμηνεύτριας, Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στο gossip-tv.gr, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμβεί αυτό. Η Ελεωνόρα είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, αγαπά τη ζωή και θέλει να την εξελίξει. Έχει αποδείξει τι αξίζει και δικαίως την έχει αγαπήσει ο κόσμος. Και δεν το λέω αυτό επειδή είναι κόρη μου» τόνισε.

«Ο σύντροφός της, ο Σπύρος Δημητρίου, τον οποίο ξέρω και γνώρισα πιο πολύ, είναι ένας ιδιαίτερος και πολύ γλυκός άνθρωπος. Ταίριαξαν και θα ταιριάξουν ακόμα περισσότερο» πρόσθεσε. Για το πότε θα γίνει ο γάμος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, απάντησε «Οσονούπω». Όσο για την ιδέα να γίνει παππούς, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε γεμάτος ενθουσιασμό: «Θα ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί, να μου χαρίσει η Ελεωνόρα ένα εγγόνι».

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα» αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Εστία» το Σάββατο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.