Γιάννης Σερβετάς: Θετικός στον κορονοϊό – Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον θάνατο του φίλου του

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Γιάννης Σερβετάς, με αποτέλεσμα να απουσιάσει τις επόμενες ημέρες από το “Ράδιο Αρβύλα“. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα είναι σε καραντίνα ο Αντώνης Κανάκης και ο Χρήστος Κιούσης. 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης ενημέρωσε πως δεν θα βρίσκεται στη ραδιοφωνική του εκπομπή καθώς είναι άρρωστος.  Τότε τα δυο τεστ κορονοϊού είχαν βγει αρνητικά.

Με μια ανάρτησή του στο instagram ο Γιάννης Σερβετάς συγκλονίζει καθώς αποκάλυψε ότι ένας φίλος του πέθανε από τον κορονοϊό.

“Τώρα έχω ακόμα ένα λόγο για να μισώ αυτόν τον ιό. Δεν φτάνει που δεν μπόρεσα να δω το φίλο μου στη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο, να του πω δυο κουβέντες, να του κρατήσω το χέρι, τώρα κόλλησα και εγώ και δεν θα μπορέσω να είμαι ούτε στην κηδεία του. Αν νομίζεις όμως ότι κερδίζεις κωλοϊέ, είσαι γελασμένος. Ο Βασίλης θα είναι μαζί μου κάθε μέρα, πάντα . Τώρα για λίγες μέρες θα με φροντίσει και από βδομάδα, πρώτα ο Θεός, θα τον έχω μαζί μου στο ραδιόφωνο, στα μπαρ, στο αμάξι, στις παραστάσεις, παντού. Βασίλη μου ξέρεις εσύ … καλή αντάμωση. Υγ: η φωτό από 10 Μαρτίου 2019” έγραψε σε ανάρτηση ο παρουσιαστής του “Ράδιο Αρβύλα”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ