Γιάννης Μπέζος: Η ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή που τον ενόχλησε

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Happy Day”, το πρωί της Δευτέρας με αφορμή την έναρξη της περιοδείας το. Μια ερώτηση, όμως, της Σταματίνας Τσιμτσιλή ενόχλησε τον γνωστό ηθοποιό και δεν θέλησε να απαντήσει.

“Στην επαρχία, που οι άνθρωποι δεν έχουν την τύχη να σας δουν τόσο συχνά, αν έρθει κάποιος να βγάλετε μια σέλφι, όχι αγκαλιές και φιλιά”, ρώτησε η παρουσιάστρια με τον Γιάννη Μπέζο να απαντά: “Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα, δεν θα σας απαντήσω. Τα έχω απαντήσει πολλές φορές”.

«Για αγκαλιές και φιλιά! Για σέλφι;» επέμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Τα έχω απαντήσει πάρα πολλές φορές» τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο ηθοποιός.

“Δεν το είπα για κακό, αλλά…» συνέχισε η παρουσιάστρια με τον Γιάννη Μπέζο να το ξεκόβει ξανά: «Έχω απαντήσει 500 φορές».

«Έχετε απόλυτο δίκιο! Δεν προσπαθώ να βγάλω κάτι πικάντικο», είπε η η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ηθοποιό να απαντά: “Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι πικάντικο, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Σας απαντώ ότι δεν θα απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.