Για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της Vogue η σέξι Πάμελα Άντερσον – ΦΩΤΟ

Οι καυτές μέρες… και νύχτες των πάρτι και των καυτών εξώφυλλων του Playboy έχουν παρέλθει. Ωστόσο, η Πάμελα Άντερσον διατηρεί τον τίτλο “σύμβολο του σεξ” αν και η ίδια τον θεωρεί κλισέ πλέον. Η 51χρονη σεξοβόμβα του Baywatch και πλέον ακτιβίστρια, ποζάρει για πρώτη φορά σε εξώφυλλο της Vogue, έστω και αυτή της Τσεχοσλοβακίας και μιλά για τα νιάτα, τη σεξουαλικότητα και τον φεμινισμό.

Τις φωτογραφίες έχει βγάλει ο Νταν Μπελιέ και φόντο έχουν τις μαγευτικές ακτές της Γαλλίας.Όπως τονίζει η Πάμελα, “κάθε κορίτσι θέλει να αισθάνεται σέξι. Με βλέπω ως σοσιαλίστρια φεμινίστρια. Αγαπώ τους άνδρες. Δεν μου αρέσει η εξουσία” ενώ συμβουλεύει τις νέες γυναίκες: “Προσοχή σε ποιον εκμυστηρεύεστε τις αδυναμίες σας. Κάποιοι άνθρωποι ανυπομονούν να αδράξουν την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον σας”.

Όσο για τα τρολ και τις επικρίσεις που δέχεται είπε: “Προσπαθώ να μην ακούω. Αντιλαμβάνομαι ότι επικρατεί μία εικόνα για εμένα. Αυτή με τα χρόνια εξελίσσεται σε ένα καρτούν. Αλλά οι άνθρωποι δεν μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό είμαι εγώ πραγματικά. Είμαι πάντα σε μια γελοία μάχη, να προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους ότι έχω κάτι να πω. Ακόμη και οι άνθρωποι που είναι κοντά μου προσπαθούν να με προστατεύσουν. ‘Μην βάλεις αυτήν τη φωτό, είναι πολύ σέξι’, ΄μην το κάνεις αυτό’. Παρατήστε με, αφήστε με να είμαι ο εαυτός μου. Θα σας πω ποιος είναι αυτός” ξεσπά η Πάμελα. Όσο για την ωρίμασή της, λέει ότι είναι τυχερή και αποδίδει την εμφάνισή της στα καλά της γονίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ