Για διακοπές στη Μύκονο ο Robbie Williams

Tο φετινό καλοκαίρι αμέτρητοι celebrities έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Από την Demi Moore με την κόρη της έως και την Kate Hudson, η λίστα με τα διάσημα ονόματα ολοένα και αυξάνεται.

Ο Robbie Williams είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη, μαζί με τη σύζυγό του Ayda Fields. Το αγαπημένο ζευγάρι εντοπίστηκε στη Μύκονο, να απολαμβάνει τον χρόνο του στο μαγευτικό νησί.

O φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια μιας εξόρμησής τους. Συγκεκριμένα, προετοιμάζονταν να ανεβούν σε ένα φουσκωτό, ώστε να κάνουν βόλτα στα γαλάζια νερά της Μυκόνου. Η Ayda Fields φοράει ένα two-piece bikini σε έντονη πορτοκαλί απόχρωση. Το συνδύασε με ένα πολύχρωμο ριγέ καφτάνι, χρυσά κοσμήματα και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε high bun και η παρουσία της είναι αναμφίβολα εντυπωσιακή.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης προτίμησε μια πιο μαξιμαλιστική προσέγγιση για το ντύσιμό του. Φόρεσε ένα μπλε μαγιό σε στυλ βερμούδας, το οποίο είχε έντονα χρωματιστά μοτίβα και ένα μαύρο t-shirt. Η μπλούζα του μας τράβηξε αρκετά την προσοχή, εξαιτίας της τίγρης που έχει ζωγραφισμένη πάνω της. Ο Robbie Williams ολοκλήρωσε το eye-catching look του με μαύρα γυαλιά ηλίου, μπλε slippers και καπέλο jokey. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος μουσικός βρέθηκε στην Ελλάδα. Το 2015 είχε εμφανιστεί στην Αθήνα για μια συναυλία του. Ο Williams ήταν φανερά χαρούμενος για τον ερχομό του στη χώρα μας και είχε δηλώσει τον ενθουσιασμό του στα media. Είχε μάλιστα αναφέρει, ότι ο λόγος που δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει στην Ελλάδα μέχρι τότε ήταν οι manager του.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ