Γερμανού: Προτιμώ να αποχωρώ όσο είμαι ακόμη καλά

Γερμανού: Προτιμώ να αποχωρώ όσο είμαι ακόμη καλά

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο περιοδικό “EΓΩ! Weekly” για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Alpha “Μες στην καλή χαρά”.

“Να το ξεκαθαρίσω. Αυτή ήταν μία απόφασή μου που δεν είχε να κάνει με ανθρώπους τόσο όσο κυρίως με τη δική μου πεποίθηση πως πέντε χρόνια είναι ένα καλό διάστημα για να ολοκληρώσεις τη θητεία σου σε ένα πρόγραμμα, αφήνοντας το μάλιστα σε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πες το ανασφάλεια, πες το όπως θες, αλλά προτιμώ να αποχωρώ, είτε από δουλειά είτε από σχέση, όσο είμαι ακόμη καλά. Δεν θέλω να είναι η φθορά αυτή που θα με αναγκάσει να φύγω, αλλά να το κάνω με το κεφάλι ψηλά, έχοντας αφήσει πίσω μου κάτι ωραίο” σημείωσε η παρουσιάστρια.

 

 

Όσο για το αν μιλάει με τους συναδέλφους της από το “Μες στην καλή χαρά” η Ναταλία Γερμανού απάντησε: “Έχει αλλάξει εξ ολοκλήρου η ομάδα. Ουσιαστικά, από τη δική μου “φουρνιά” έχει μείνει μόνο ο Παύλος Σταματόπουλος, με τον οποίο έχουμε εξαιρετικά καλές σχέσεις. Και με την Κατερίνα (σ.σ. Καραβάτου) όποτε συναντηθώ θα μιλήσουμε. Με την Κωνσταντίνα δεν έχει τύχει να βρεθούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν συμβεί, δεν θα μιλήσουμε”.

Πηγή: EΓΩ! Weekly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ