Γεωργία Κρασσά – Ορφέας Αυγουστίδης: Έξοδος με άρωμα… Σασμού

Σε μια κοινή έξοδό τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά. Τόσο ο γνωστός ηθοποιός, που είναι γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη, όσο και η σύζυγός του είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιλέγουν συνήθως να διασκεδάζουν και να κινούνται σε μέρη όπου δεν γίνονται αντιληπτοί από τους φωτογράφους.

Ορφέας Αυγουστίδης: Φουλ ερωτευμένος ο “Αστέρης” – Οι φωτογραφίες με την σύζυγό του στην παραλία

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η έξοδος είχε γεύση «Σασμού»… Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά μεξικάνικα εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας με την Ευγενία Σαμαρά, τον Γιάννη Ποιμενίδη, την Κατερίνα Μαούτσου, τον Κώστα Νικούλι, τη Δανάη Παππά, τον Λάμπρο Λάζαρη, τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και τον Θανάση Τότσικα και απόλαυσαν μια παρεΐστικη βραδιά σε άκρως εύθυμο κλίμα. Μάλιστα, το ζευγάρι, χαρούμενο και ιδιαίτερα ευδιάθετο, πόζαρε στους φωτογράφους.

Ορφέας Αυγουστίδης: Η στιγμή που ο “Αστέρης” ντύνεται γαμπρός – Το δώρο της Μαρίας Τζομπανάκη

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ορφέας και η Γεωργία παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν τον γιο τους. Ο μόλις 20 μηνών Αχιλλέας – Κωνσταντίνος αποτελεί την αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και των δύο, που βιώνουν με χαρά την κάθε ημέρα. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά στη ζωή τους που οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν χρώμα… παιδικό και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Προτεραιότητες

Μπορεί ο Ορ. Αυγουστίδης να «τρέχει» ανάμεσα σε πολύωρα γυρίσματα για τον «Σασμό» και στις παραστάσεις του έργου «Η μηχανή του Τούρινγκ», όπου πρωταγωνιστεί, όμως έχει προγραμματίσει ήδη τις γιορτινές ημέρες, όπως εξηγεί στη Realnews: «Εμείς περνάμε αυτές τις ημέρες πάντα στη δουλειά μας.

Μαρία Τζομπανάκη – Ντίνος Αυγουστίδης: Φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους

Ομως, φροντίζω από την παραμονή των εορτών να περνάμε όσο πιο πολύ μπορούμε οικογενειακά και ζεστά τις ημέρες αυτές». Με θετική διάθεση και πολλή αγάπη, ο ηθοποιός μοιράζεται με την «R» την ευχή του για το 2023: «Υγεία! Και να προκύψει μια αφορμή να επανεξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους γύρω μας για να σταματήσει αυτή η έκρηξη βίας».

Ο Ορφέας δέχεται εξαιρετικά σχόλια για τον Αστέρη, τον χαρακτήρα που υποδύεται στη δραματική σειρά του Alpha, αλλά εισπράττει και διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του στη θεατρική παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ», που παρουσιάζεται στο «Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου».

Ο Αλαν Τούρινγκ είναι ο άνθρωπος που έσπασε τον κωδικό των ναζί και άλλαξε την πορεία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, συμβάλλοντας καθοριστικά στη λήξη του το 1945. Δυστυχώς, ο ρόλος του στην Ιστορία αλλά και στην ανάπτυξη της επιστήμης των υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης έμεινε κρυφός λόγω της ομοφυλοφιλίας του, της διαπόμπευσης και της αυτοκτονίας του. Ωστόσο, το 2013, η βασίλισσα Ελισάβετ αναγνώρισε επίσημα την προσφορά του. Την παράσταση, που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο του Κεραμεικού, έχει αγκαλιάσει θερμά το θεατρόφιλο κοινό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ