Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απάντησε στις φήμες χωρισμού της από τον Χρήστο Μάστορα με μια φωτογραφία

Τη δική της απάντηση στις φήμες χωρισμού δίνει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το γνωστό μοντέλο, μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση της με τον τραγουδιστή να περνά κρίση, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαψεύσει τις κακές γλώσσες.

Τους ψιθύρους για τα υποτιθέμενα σύννεφα πάνω από το ζευγάρι πυροδότησε το γεγονός πως η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Η κίνηση αυτή δημιούργησε ερωτηματικά για τη σχέση τους, με αποκορύφωμα ένα βίντεο που δημοσίευσε το νεαρό μοντέλο στον λογαριασμό της στο Tik Tok, στο οποίο φαίνεται να τραγουδά ένα τραγούδι της Άννας Βίσση όπου ο στίχος λέει: «Τώρα μαθαίνω, τι σημαίνει, από μακριά κι αγαπημένοι».

Ωστόσο, αργά το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επανήλθε με νέο Insta-story, όπου ανάρτησε κοινή της φωτογραφία αγκαλιά με τον Χρήστο Μάστορα. Το ζευγάρι φαίνεται να ποζάρει πάνω σε ένα σκάφος, όπου ανταλλάσσει φιλιά με φόντο τη θάλασσα.

Σημειώνεται πως η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι μαζί εδώ και δύο, περίπου, χρόνια και, ενώ στην αρχή θέλησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αρνούμενοι να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, εδώ και μερικούς μήνες εκδηλώνουν φανερά τον έρωτά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ