Garner:”Ο Affleck είναι ο τέλειος Batman”

Garner:”Ο Affleck είναι ο τέλειος Batman”

H ανακοίνωση του ονόματος του Ben Affleck για τον ρόλο του Batman , ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. Η σύζυγός του, η Jennifer Garner, τις αψηφά και τον χαρακτηρίζει ως την τέλεια λύση, δηλώνοντας στο Φεστιβάλ του Τορόντο:

“Είμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτόν. Είμαι ενθουσιασμένη γιατί πήρε αυτό που ήθελε. Πρέπει να πω ότι ο σύζυγός μου είναι καλός αφηγητής και είμαι ευτυχισμένη να τον βλέπω όταν το κάνει”.

Έναν καλό λόγο, όμως, για τον Ben Affleck που έχει μπει στη “μαύρη λίστα” των θαυμαστών της σειράς κόμικ, έχει και ο Πρόεδρος της Warner Bros, που είπε: “Γνωρίζαμε ότι θέλαμε έναν εξαιρετικό ηθοποιό γι΄αυτόν τον ρόλο και ο Ben Affleck ταιριάζει απόλυτα. Η αξαιρετική του καριέρα είναι η απόδειξη του ταλέντου του”.

Θυμίζουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι δύο φορές βραβευμένος με Oscar. Επίσης, δεν είναι ο πρώτος ηθοποιός, τον οποίο δεν θέλουν οι θαυμαστές της ταινίας και του χαρακτήρα. Ο Robert Pattinson είναι ένα τρανό παράδειγμα. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον βρικόλαλα Edward στην ταινία Twilight, “έπεσαν” τα social media. Τελικά, όμως, έκανε τεράστια επιτυχία.

Προς το παρόν, ο Ben Affleck δεν έχει κανένα σχόλιο. Ασχολείται με το ρόλο, κάνει προπόνηση δύο ‘ωρες την ημέρα και ετοιμάζεται για τα γυρίσματα, που θα αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2014.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ