Γάμος στο χωριό για τη Μαρία Μενούνος – Τα μυστικά που αποκαλύπτουν οι γονείς της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Mαρία Μενούνος παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιά της Κέβιν Ανεργκάρο, το Σάββατο το απόγευμα, στον Άκοβο Μεγαλόπολης, το χωριό του πατέρα της.

Οι γονείς της βρίσκονται ήδη εκεί, ενώ η Μαρία θα φτάσει αύριο για τις απαραίτητες προετοιμασίες. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Κώστας και η κ. Λίτσα, αποκάλυψαν μερικά μυστικά του γάμου.

Το μυστήριο θα τελεστεί στην εκκλησία του χωριού, την οποία συντηρούν ο πατέρας της και άλλοι ομογενείς.

Εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο η διάσημη δημοσιογράφος και ηθοποιός, επέλεξε να παντρευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, ο πατέρας της είπε, ότι είναι πολύ απλό κορίτσι. “Δεν της αρέσουν τα μεγαλεία. Εκπλαγήκαμε όταν μας είπε ότι θέλει να κάνει τον γάμο στον Άκοβο. Η Μαρία μιλάει παντού για την Ελλάδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς της επίσης ανέφεραν ότι το τραπέζι του γάμου της θα έχει πολλά παραδοσιακά πιάτα. Οι καλεσμένοι θα φιλοξενηθούν σε καταλύματα στις γύρω περιοχές. Ανάμεσά τους είναι η Άννα Βίσση, η Καλομοίρα, η Γιάννα Τερζή κ.ά.

Ο πατέρας της αποκάλυψε επίσης, ότι η Μαρία ήθελε να πάει στην εκκλησία πάνω σε γαϊδουράκι, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω του νυφικού της, το οποίο είναι πολύ μακρύ. Γι’αυτό και τελικά αποφασίστηκε να πάει με άμαξα. Μάλιστα, όπως είπε ο πατέρας της, το νυφικό το έχει φτιάξει Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Η Μαρία είχε κάνει και πολιτικό γάμο την Πρωτοχρονιά στην Times Square στη Νέα Υόρκη. Τώρα έρχεται και ο θρησκευτικός γάμος στην Ελλάδα με τον επί 18 χρόνια σύντροφό της.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ