FY: Μας πληρώνει η σόουμπιζ, οπότε πρέπει να δείχνω την προσωπική μου ζωή

Ο FY βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022. Ο «pop artist», όπως χαρακτήρισε τον εαυτό του, μίλησε μεταξύ άλλων για την μουσική που υπηρετεί.

«Η δική μας σκηνή είναι τα clubs και οι συναυλίες. Το επόμενό μου βήμα είναι να απλώσω τα πλοκάμια μου παντού, να έχω παντού άκρες, γιατί, είδες, δεν αλλοιώθηκε πουθενά η ταυτότητά μου. Ο κόσμος περνάει τέλεια στο νυχτερινό κέντρο που είμαστε» είπε αρχικά ο FY.

Όταν ρωτήθηκε αν πηγαίνει Θεσσαλονίκη, ο ίδιος απάντησε: «Θα ανέβουμε και στην Θεσσαλονίκη. Όλο το καλοκαίρι τρέχαμε παντού και αυτό που μου αρέσει είναι ότι τώρα θα έχω μια βάση. Είτε στην Αθήνα, είτε στην Θεσσαλονίκη. Είναι πιο κυριλέ, έρχεται άλλος κόσμος που δεν με έχει ξαναδεί».

Σχετικά με την τραπ μουσική και τις ευθύνες που ενδέχεται να φέρει για τα όσα πρεσβεύει ο FY ανέφερε: «Όσο για την τραπ μουσική και τις ευθύνες που ενδέχεται να φέρει για τα όσα πρεσβεύει ο FY ανέφερε πως: «Έχω φτάσει σε ένα σημείο που χαρακτηρίζω τον εαυτό μου pop artist, γιατί μπορώ να κάνω πολλά είδη. Και τραπ και βραζιλιάνικα».

Και συμπλήρωσε ο ίδιος: «Δεν μπορείς να στοχοποιήσεις ένα ολόκληρο είδος μουσικής για τέτοια γεγονότα. Υπάρχουν τραγούδια που δεν έχουν να κάνουν με τη μουσική που συνοδεύονται. Μπορεί να υπάρχουν ρεμπέτικα που έχουν πιο σκληρούς στίχους. Γιατί όμως, γίνονται γνωστά αυτά τα τραγούδια της τραπ; Γιατί ο κόσμος τα επιλέγει».

«Καλώς ή κακώς, μας πληρώνει η σόουμπιζ. Οπότε, πρέπει να δείχνω είτε την προσωπική μου ζωή, είτε εάν αγόρασα μια Ferrari για παράδειγμα. Προτιμώ να έχω δέκα και να δείχνω πέντε, παρά το αντίθετο», πρόσθεσε στην συνέχεια ο FY.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ