«Φταίει ο έρωτας» για τη Λαίδη Αντζελα

«Φταίει ο έρωτας» για τη Λαίδη Αντζελα

Η Άντζελα Δημητρίου ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό ενός ώριμου και γοητευτικού άντρα, που δεν είναι άλλος από τον εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη. Την περασμένη Παρασκευή το ζευγάρι έκανε επίσημη εμφάνιση στο γνωστό μπαρ-ρεστοραν Pulitzer, στην περιοχή του Χίλτον, και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα των παρευρισκομένων. Γύρω στη 1.00 η τραγουδίστρια και ο εφοπλιστής έφτασαν στο κέντρο με ένα θηριώδες τζιπ Hummer. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στον χώρο η διαπίστωση ήταν κοινή: Ανάμεσά τους υπάρχει έντονη ερωτική χημεία που χαρακτηρίζει τα πολύ ταιριαστά και φουλ ερωτευμένα ζευγάρια.

Οπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, στην παρέα τους ήταν ο στιχουργός αρκετών επιτυχιών της τραγουδίστριας Νεκτάριος Μπήτρος, αλλά και ο PR man του μαγαζιού Κυριάκος Κερανόπουλος. Θα πρέπει να τονίσουμε πως όταν η Αντζελα πήρε το μικρόφωνο από έναν ανερχόμενο τραγουδιστή του κέντρου και τραγούδησε το «Φωτιά στα σαββατόβραδα» και άλλα σουξέ της όλοι οι θαμώνες τη χειροκρότησαν θερμά, ενώ ο αγαπημένος της την έρανε με λουλούδια. 

Να θυμίσουμε ότι πρώτη η «Εspresso», στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, είχε αναφερθεί στην Αντζελα Δημητρίου και τον Γιώργο Λεβεντάκη, με αφορμή το γαμήλιο πάρτι που διοργάνωσε ο εφοπλιστής στα Φιλιατρά για τον γάμο της κόρης του Εφης, στον οποίο τραγούδησε η Λαίδη. Στη συνέχεια ακούστηκαν φήμες για ειδύλλιό τους, χωρίς όμως τότε να υπάρχουν τα απαραίτητα ντοκουμέντα, τα οποία παρουσιάζουμε σήμερα.

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με ένα μονόπετρο αρραβώνων, το οποίο κοσμεί το δάχτυλο του δεξιού χεριού της τραγουδίστριας. «Στην Αντζελα αξίζει μια όμορφη σχέση δίπλα σε έναν άντρα που να την αγαπάει πραγματικά κι όπως όλα δείχνουν, ο νέος σύντροφός της έχει όλα τα προσόντα. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα μεγάλο έρωτα!» μας λέει άτομο από το στενό περιβάλλον της.

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ