“Φοβόμουν μήπως κάτι του συμβεί”

“Φοβόμουν μήπως κάτι του συμβεί”

 

Η Πάρις Τζάκσον, κόρη του βασιλιά της ποπ, μεγάλωσε, έχει καλούς τρόπους και διαθέτει μια άνεση μπροστά στον φακό. Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατό του πατέρα της, ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεών της.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

“Έχω πολλές αναμνήσεις από τον πατέρα μου. Είχαμε το προνόμιο να ζούμε με τον πατέρα μας στο σπίτι. Γνωρίζαμε την ιδιαίτερη φύση του επαγγέλματός του και ήταν κάτι που το είχαμε αποδεχθεί ως απόλυτα φυσιολογικό.

Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς και τον αγαπούσαμε υπερβολικά. Είχε απίστευτα θετική ενέργεια και σε έκανε να νιώθεις άνετα μαζί του και να θέλεις να είσαι συνέχεια πλάι του.

Κάθε φορά που έβγαινε από το δωματιό, του έλεγα “σ’  αγαπώ” γιατί με τόσες ταινίες τρόμου που είχα παρακολουθήσει, φοβόμουν μήπως κάτι του συμβεί. Ήθελε πάντα το καλύτερο για μας. Ήθελε να είναι σίγουρος ότι είμαστε υγιείς και καλοί μαθητές. Η μόρφωσή μας τον ενδιέφερε πολύ. Οι μάσκες ήταν δική του ιδέα. Δεν ήθελε να αναγνωρίζουν τα πρόσωπά μας, έτσι ώστε να έχουμε μια φυσιολογική παιδική ζωή, κάτι που δεν είχε εκείνος”.

Η 15χρονη Πάρις με τα τεράστια πράσινα μάτια, θυμάται τις εποχές, που ταξίδευε πολύ, μαζί με τον πατέρα και τα αδέρφια της.

Λέει: “Ο πατέρας μου με έμαθα να χορεύω. Πάντα μου άρεσε ο χορός, αλλά εκείνος μου δίδαξε το moonwalk μέσα στο δωμάτιό του. Αυτός ο χώρος ήταν και ο κεντρικός πυρήνας της οικογένειάς μας. Ήμασταν εγώ, ο αδελφός μου κι εκείνος. Θυμάμαι ότι ταξιδεύαμε πολύ. Προσπαθούσε κάθε φορά να μας κάνει να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας σε όποιο ξενοδοχείο μέναμε. Είχε μαζί του ένα μικρό προτζέκτορα, έπαιρνε το σεντόνι από το κρεβάτι, το βάζαμε στον τοίχο, απλώναμε μαξιλάρια στο πάτωμα και βλέπαμε ταινίες όλη την ώρα. Είχαμε το προσωπικό μας home cinema και ήταν πολύ ωραίο αυτό”.

 

Πηγή: OK!

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ