Φουρέιρα: Στην Αλβανία λόγω του πολέμου περάσαμε με τα αδέλφια μου δύο μήνες στο πάτωμα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο “Ενώπιος Ενωπίω” την Ελένη Φουρέιρα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αλβανία λόγω του πολέμου.

“Ακούσαμε τις σειρήνες, στις 2 και 3 τα ξημερώματα. Ένας πολύ περίεργος ήχος, που εγώ σαν παιδί δεν είχα ξαναακούσει. Ξυπνήσαμε τρομαγμένοι, και τότε μπήκε η μητέρα μου στο δωμάτιο και μας είπε «μην αγχώνεστε είναι όλα καλά. Κοιμηθείτε, αλλά όταν ξυπνήσετε θέλω να είστε στο πάτωμα, να μην σηκωθείτε όρθιοι». Η μητέρα μου είναι ο ήρωας της ζωής μου” ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

“Από εκείνη την ημέρα και για τους επόμενους δύο μήνες, με τα αδέλφια μου ήμασταν στο πάτωμα. Τον πρώτο μήνα δε σηκωθήκαμε καθόλου, διότι εκεί που ήμασταν η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη” συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε οι γονείς της έχασαν όλα τα χρήματα τους στην “πυραμίδα” του Μπερίσα. “Ο πατέρας μου ήταν στην Ελλάδα, και μάζευε ήδη λεφτά για να μας φέρει. Η μαμά μου ήταν μόνη στο σπίτι με τέσσερα παιδιά. Είχε την καραμπίνα του παππού για να μας προστατέψει. Κάθε μέρα έβγαινε και έριχνε βολές στον αέρα για να ξέρουν ότι υπάρχει όπλο στο σπίτι και να μην πλησιάσουν” είπε η Ελένη Φουρέιρα.

“Η ημέρα που φύγαμε από την Αλβανία είναι η ημέρα που δεν έχω ξεχάσει ποτέ. Θυμάμαι ακριβώς πώς ένιωθα την ημέρα που φύγαμε” αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ