Φώτης Σεργουλόπουλος για Ζήνα Κουτσελίνη: «Κάποιος να την πάρει από εκεί που βρίσκεται, να την κλείσει κάπου για να την θεραπεύσει»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σήμερα (19/6) μέσα από την εκπομπή του δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του με τον τρόπο με τον οποίο η παρουσιάστρια χειρίστηκε την υπόθεση, ενώ το σχόλιό του ήταν ιδιαίτερα αιχμηρό.

Αρχικά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε: «Αυτό το παράδειγμα μου κάνει εμένα πολύ εντύπωση, γιατί μου δείχνει μία κοινωνία που είναι άλλα αντ’ άλλων χωρίς καμία αρχή, χωρίς καμία προσοχή.

Επίσης, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο εύκολα παίρνουμε τη μεριά του θύτη και πόσο υστερικά μπορεί κάποιος τηλεοπτικά να υπερασπίζεται τον θύτη, ουρλιάζοντας, υστεριάζοντας, χωρίς να καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μία υστερία!».

«Απαξιώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια»

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής χωρίς να αναφέρει το όνομα της Ζήνας Κουτσελίνη είπε: «Αυτή η υστερία του να υπερασπιστείς έναν κακοποιητή, ομολογώντας ότι έχεις δεχτεί τέτοια βία στην οικογένειά σου ως παιδί, τι είναι αυτό;

Γιατί δεν πάει κάποιος να βοηθηθεί; Πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Να την πάρει από εκεί που βρίσκεται και δύο μήνες που θα πάει διακοπές να την πάει να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει».

Ακόμα, τόνισε ότι: «Αυτό φαίνεται πολλές φορές πολύ κακοποιητικότερο, δίνοντας το ελεύθερο στο κοινό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Απαξιώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απαξιώνεται η ζωή του ανθρώπου λέγοντας πράγματα τα οποία είναι υποστηρικτικά προς ένα κακοποιητή. Γι’ αυτό έχω αυτή την ένταση αυτή τη στιγμή και σου λέω να μείνουμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ