Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής» – Τι είπε ο σύζυγός της για τις δυσκολίες… συνεννόησης

Η Φωτεινή Αθερίδου κι ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ηθοποιός με την ακοή της.

«Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές, με την πρώτη δεν τα ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη… Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι» περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

«Με την τρίτη φορά. Τώρα εντάξει μιλάς δυνατά και κάνω χειλανάγνωση. Έχω 75% απώλεια ακοής» πρόσθεσε η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη.

«Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε αλλά όταν είδαμε το μέρος που έγινε ο γάμος, μας άρεσε και κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να το κάνουμε. Βαφτίσαμε τον γιο μας σε πισίνα. Έχει ταλέντο στο κολύμπι και του αρέσει πολύ. Άλλαξαν όλα μετά τον ερχομό του. Η μητέρα μου είναι συνέχεια κοντά μας, μας βοηθάει. Στην αρχή φρικάρει, γιατί ήμουν και ένιωθα πολύ μικρή. Είναι ξαφνικά μια ευθύνη, αλλά τώρα νιώθω εντελώς διαφορετικά» αποκάλυψε για τον γάμο και την βάπτιση που έκαναν πρόσφατα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ