Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το επικό τηλεφώνημα στην Ελεονώρα Μελέτη, το μασάζ και ο… Eros Ramazzotti – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια μίλησε για την μακρόχρονη φιλία με την κουμπάρα της, Ελεονώρα Μελέτη, την οποία κλήθηκε να καλέσει απροειδοποίητα στον αέρα της εκπομπής. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι προσπάθησε να πάρει τηλέφωνο την παρουσιάστρια του MEGA, όμως δεν είχε σήμα και τελικά την κάλεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Παρακαλώ; Ναι; Αχ θέλω ένα μασάζ» αναφώνησε η Ελεονώρα Μελέτη μόλις απάντησε την κλήση. «Παιδάκι μου, είμαστε στον αέρα! Τι θες μασάζ; Από ποιον θες μασάζ; Θα νομίζουν ότι το έχουμε στήσει, Ελεονώρα» αποκρίθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Καλέ, βρε Γρηγόρη, εσύ είσαι; Είδα Βασίλης Γρηγορόπουλος στο κινητό. Σήμερα του έλεγα ότι πονάει όλο μου το σώμα ότι θέλω μασάζ» είπε στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια.  «Μάλλον θα ήθελε να πει τον πόνο της απλά» είπε με χαμόγελο η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Τι αποκάλυψε για τον Eros Ramazzotti

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έβαλε τα ακουστικά για να παίξει με τον Γρηγόρη Αρναούτογου ένα παιχνίδι. Το τραγούδι που έπαιζε εκείνη την ώρα ήταν του Eros Ramazzotti, με την Ιταλίδα παρουσιάστρια να διηγείται την ιστορία για την πρώτη της συνάντηση με τον Ιταλό καλλιτέχνη.

«Στον γάμο του Ρέμου ήταν ο Eros Ramazzotti με τη γυναίκα του. Έγώ ήθελα να του μιλήσω και ντρεπόμουν να πάω. Τελικά πήγα και η γυναίκα του με κοιτούσε κάπως και ντράπηκα πολύ», συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ