Φλόριντα: Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ OhTrapstar

Την ζωή του σε τροχαίο έχασε ο ανερχόμενος ράπερ, Ernesto Enrique Carralero, γνωστός ως OhTrapstar, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στο Μαϊάμι. Ο 23χρονος από την Φλόριντα επέβαινε στο όχημα μαζί με άλλα δύο άτομα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε μια διπλοκατοικία, σύμφωνα με τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, το όχημα ανατράπηκε, στη συνέχεια προσέκρουσε στο σπίτι και τελικά τυλίχτηκε στις φλόγες. Τα αίτια του τροχαίου βρίσκονται υπό διερεύνηση.

O εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μαϊάμι, Michael Vega, είπε στο NBC ότι οι Αρχές υποπτεύονται πως το αυτοκίνητο μπορεί να έτρεχε με ταχύτητα. “Πιστεύουμε ότι η ταχύτητα θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας, είναι ακόμα πολύ νωρίς στην έρευνα και το διερευνούμε για να διαπιστώσουμε αν αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο στο ατύχημα”, είπε ο Michael Vega.

Τα τρία θύματα ταυτοποιήθηκαν και ο λόγος για τους Ernesto Enrique Carralero, 23 ετών, Bayle Pricilla Bucceri, επίσης 23 ετών και Candido Miguel Barroso-Nodarse, 22 ετών.

Ο OhTrapstar ήταν ένας ανερχόμενος ράπερ που είχε περισσότερους από 114.000 ακόλουθους στο Instagram. Ο ράπερ ήταν ίσως περισσότερο γνωστός για το κομμάτι του “Choppa” το 2017, το οποίο συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Πηγή: New York Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ