Φίνου: Οικονομικά με έσωσε θαυμαστής μου

Φίνου: Οικονομικά με έσωσε θαυμαστής μου

Η Καίτη Φίνου ήταν μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της δεκαετίας του ’80. Πολλά χρόνια μετά τις επιτυχίες της, άνοιξε ένα κομμωτήριο, αλλά δεν η πορεία του δεν ήταν η αναμενόμενη και βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο. Σ’ αυτό το σημείο, ως απο μηχανής θεός, βρέθηκε ένας θαυμαστής της.

Η ίδια περιγράφει την ιστορία:

“Δυστυχώς τα πράγματα δνε πήγαν καλά, χρεώθηκα για να τα βγάλω πέρα και βρέθηκα σε αδιέξοδο. Έκανα λάθη σε αγορές, συνεργάτες. Μόνο αν γίει ένα θαύμα και βρω οκτώ χιλιάδες ευρώ για να καλύψω τα επείγοντας χρέη, θα κατορθώσω να το κρατήσω” είχε εξομολογηθεί τότε πικραμένη στην Espresso.

Τελικά, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, έγινε το μεγάλο θαύμα που περίμενε. “Λίγο καιρό μετά τη δημοσίευση των οικονομικών προβλημάτων μου” λέει σήμερα, “έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο κύριο ο οποίος μου δήλωσε ότι είναι θαυμαστής μου. Μου ζητούσε να τον συναντήσω, λέγοντας ότι το τηλεφώνημά του δεν ήταν φάρσα και ότι πραγματικά ήθελε να με βοηθήσει. Κλείσαμε ραντεβού για την επόμνεη στην είσοδο γνωστού πολυκαταστήματος στην πλατεία της Ομόνοιας.

Ο άνθρωπος αυτός – που ήταν μεταξύ 35 και 40 χρονών – μου έδωσε ένα φάκελο λέγοντάς μου “Ελπίζω με αυτό να βοηθηθείς”. Πριν προλάβω να τον ανοίξω, είχε φύγει σχεδόν τρέχοντας και από τότε δεν τον είδα ξανά, ούτε με πήρε τηλέφωνο.

Όταν άνοιξα τον φάκελο έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είχε βάλει μέσα επτά χιλιάδες ευρώ, χρήματα που χρειαζόμουν για να ανασάνω λιγάκι οικονομικά”.

 

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ