Φίλντερ: Την άφησα να δοκιμάσει ναρκωτικά

Φίλντερ: Την άφησα να δοκιμάσει ναρκωτικά

Λίγους μήνες πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από το θάνατό της Έιμι Γουάινχαουζ, ο πρώην σύζυγός της παραδέχεται ότι την άφησε να δοκιμάσει ναρκωτικά. 

Ο ίδιος έκανε αργά…την αυτοκριτική του στην εκπομπή “Jeremy Kyle show”. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι, ο Μπλέικ ήταν “βουτηγμένος” στα ναρκωτικά και μάλιστα είχε πέσει και σε κώμα. Από τον Ιούνιο του 2012 είναι καθαρός, γεγονός που τον έκανε να σκεφτεί πιο καθαρά.

Δήλωσε στην εκπομπή: ” Παραδέχομαι ότι έκανε ηρωίνη για πρώτη φορά μπροστά μου. Δεν νομιζω ότι θα είχε δοκιμάσει χωρίς να είμαι εκεί.  Ήμασταν στο Ανατολικό Λονδίνο και για κάποιο λόγο είχα μαζί μου δέκα γραμμάρια. Συνήθιζα να κάνω χρήση μετά το κλαμπ”.

Στη συνέχεια ξετυλίγει την ιστορία κάπως έτσι: ” Κάπνιζα και μου είπε ότι ήθελε να δοκιμάσει. Θα έπρεπε να είχα αντισταθεί. Η αλήθεια είναι ότι της είπα να κάνει”.

Είπε ότι είναι συνειδητοποιημένος για όσα αποκαλύπτει και δηλώνει ότι έχει μετανιώσει: ” Όχι μόνο για τη ζημιά που προκάλεσα στην Έιμι αλλά και για τον πόνο στην οικογένεια τη δική της και τη δική μου”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ