Φίλιππος Σοφιανός – Άρτεμις Γεωργιακάκη: Η τέχνη θέλει έρωτα

Εδώ και λίγους μήνες, ο Φίλιππος Σοφιανός έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της θεατρικής παραγωγού Αρτέμιδος Γεωργιακάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «R».

Της ΣΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ο Φίλιππος Σοφιανός ερωτεύτηκε και δεν το κρύβει. Η θεατρική παραγωγός Άρτεμις Γεωργιακάκη είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του γνωστού ηθοποιού. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες και, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, είναι πολύ ευτυχισμένοι. Έχουν, άλλωστε, πολλές κοινές αγάπες. Δραστηριοποιούνται και οι δύο στον καλλιτεχνικό χώρο, όπου και γνωρίστηκαν, ενώ αυτό το διάστημα συνεργάζονται, καθώς η Αρτ. Γεωργιακάκη έχει αναλάβει την παραγωγή του έργου «Oleanna -Reload», στο «Θέατρο Καλλιρρόης», όπου πρωταγωνιστεί ο Φ. Σοφιανός.

Έχουν συναποφασίσει να κρατούν χαμηλούς τους τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, παρότι κυκλοφορούν άνετα μαζί. Ο ηθοποιός συστήνει τη σύντροφό του στον κύκλο του, αλλά δεν επιθυμούν τα έντονα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις σε κοσμικά events. Αν και έχουν ηλικιακή διαφορά 18 ετών, έχουν πολλά σημεία επαφής και το κυριότερο νιώθουν πολύ όμορφα μαζί. Εκτός από το θέατρο που τους ενώνει, έχουν παρόμοια προσωπική διαδρομή. Έχουν και οι δύο παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους, γεγονός που τους κάνει ακόμη πιο προσεκτικούς στις επιλογές που αφορούν την προσωπική τους ζωή.

Πρόσφατα η Αρτ. Γεωργιακάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα. Η πανέμορφη ξανθιά με τις εντυπωσιακές αναλογίες έχει εργαστεί ως μοντέλο στο παρελθόν. Έκτοτε ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, είναι χειμερινή κολυμβήτρια, ενώ, ως βέρα Χανιώτισσα, λατρεύει τη θάλασσα. Κολυμπά ακόμη και τον Δεκέμβριο, χωρίς να πτοείται. Η πληθωρική διαδρομή του Φ. Σοφιανού στο θέατρο και στην τηλεόραση την έχουν γοητεύσει. Οι δυο τους έχουν βρει τις ισορροπίες τους και απολαμβάνουν ο ένας τη μοναδικότητα αλλά και τη συντροφιά του άλλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ