Fashion Girls: Bόλτα σε ελληνικά νησιά με 6 διαφορετικά look

Οι πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και τα ελληνικά νησιά γέμισαν με χρώμα, στιλ και καλοντυμένες fashion influencers που μαγεύουν με τις εμφανίσεις τους, όποιον έχει την τύχη να τις συναντήσει. Αέρινα, φορέματα, prints, μεταξωτά μαντήλια και flat παπούτσια ταράζουν τα στενά της Μυκόνου και της Σαντορίνης και τα καλοκαίρια μας αποκτούν άρωμα. Άρωμα μόδας, αναμειγμένο με μια νότα ανεμελιάς και μια εσάνς αντηλιακού που αναβλύζει από την ηλιοκαμένη επιδερμίδα που μας ταξιδεύει στα πιο μαγικά σοκάκια των Κυκλάδων.

@daphnekalyva

Floral αέρινο φόρεμα: με βολάν στο τελείωμα και αέρινη αισθητική. Τα πιο υπέροχα κομμάτια του καλοκαιριού συνδυάζουν άνεση και κομψότητα και είναι βγαλμένα από παραμύθια. Μάλιστα, φοριούνται τόσο απλά που ίσως, να μην χρειαστείτε καν παπούτσια.

@zeyanabelhelw

Το φόρεμα-παρεό: ωστόσο αν βρεθείτε στην Μύκονο επιλέξτε ένα σαν το συγκεκριμένο. Strapless με λάμψεις και αφηρημένες ζωγραφιές, τα μάξι φορέματα-παρεό δίνουν μια αίσθηση μοντέρνας Ελληνίδας θεάς που δεν φοράει απλά, χυτά ενδύματα, αλλά… Fendi!

@alexandrapereira

Full στα λινά: απαραίτητο συστατικό της καλοκαιρινής βαλίτσας είναι το λινό πουκάμισο. Τώρα, αν θέλετε να σετάρετε και το λινό παρεό σας από κάτω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι super chic και ιδανικό για μια πρωινή εμφάνιση στην παραλία.

@evelynkazantzoglou

Μάξι και printed: στην περίπτωση που λατρεύτε τα flat σανδάλια για την βόλτα σας στο νησί, επιλέξτε να τα συνδυάσετε με μάξι, έντονα φορέματα που κλέβουν τις εντυπώσεις με τα περίεργα και στιλάτα prints τους. Το πιο ιδανικό outfit για να περιπλανηθείτε μες στης Μυκόνου τα στενά.

@daphnekalyva

Λευκά και καπέλα… grande: το καλοκαίρι έχετε το δικαίωμα να παριστάνεται την σταρ και μπορείτε εύκολα να πετύχετε το look με ένα τεράστιο καπέλο, ένα μεταξωτό μαντήλι και oversized γυαλιά. Το μόνο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το χολιγουντιανό outfit είναι ένα φόρεμα ή μια χυτή παντελόνα σε λευκό. Και όλοι θα αναρωτιούνται ποια είστε!

@evelynkazantzoglou

Catsuits συνδυασμένα με κιμονό: σε total set που μπορεί άνετα να φορεθεί το πρωί για μια εντυπωσιακή βόλτα για shopping και το βράδυ χωρίς το κιμονό και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, για ατέλειωτο clubbing μέχρι το πρωί. Τα fashion girls έκαναν την αρχή κι εμείς ανυπομονούμε για τα δικές μας, στιλάτες διακοπές.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ