Fall style: 4 styling tips για να φορέσετε τα καλοκαιρινά φορέματα και το φθινόπωρο

Ναι, η νέα σεζόν κατέφθασε και ναι, η γκαρνταρόμπα μας χρειάζεται οπωσδήποτε ένα touch ανανέωσης και φθινοπωρινής χροιάς. Τα πλεκτά, τα animal prints και τα δερμάτινα κομμάτια αντικαθιστούν τα πιο ελαφριά μας ρούχα, ενισχύοντας τη μουντή ατμόσφαιρα του βροχερού καιρού και του street style. Πολλά items καταχωνιάζονται στις ντουλάπες, όχι όμως και τα αγαπημένα μας φορέματα. Γιατί; Γιατί πολύ απλά μπορούμε ακόμα να τα φορέσουμε, εφαρμόζοντας μερικά styling tips που θα τα κάνουν να δείχνουν λιγάκι πιο φθινοπωρινά.

Credit: Gine Margrethe/Instagram

Εφαρμόστε ένα έξτρα layer: ένα λευκό t-shirt, ένα ελαφρύ πανωφόρι, ακόμα και ένα πλεκτό oversized πουλόβερ, το οποίο θα προσθέσει μια έξτρα στρώση στο look, κάνοντας το να δείχνει πιο «ντυμένο». Με αυτόν τον τρόπο μέχρι και τα lingerie φορέματα μπορούν να φορεθούν ακόμα και το χειμώνα.

Credit: Darja Barannik/Instagram

Επενδύστε σε animal print κομμάτια: και συνδυάστε τα με το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση στους τόνους και στις υφές. Τα μοτίβα αυτά μυρίζουν χειμώνα και ταιριάζουν άψογα με ελαφριά υφάσματα, όπως η ποπλίνα και τα σατινέ.

Credit: Gine Margrethe/Instagram

Συνοδεύστε το look με leather αξεσουάρ: κάνοντας mix&match στις εποχές. Προτιμήστε κλασικά κομμάτια, όπως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες ή μια δερμάτινη oversized τσάντα και παίξτε σε σκούρους τόνους που δένουν τέλεια με το λευκό φόρεμα του καλοκαιριού.

Credit: Xenia Donts/Instagram

Αντικαταστήστε τα καλοκαιρινά παπούτσια: με λευκά sneakers, μποτάκια ή cowboy boots, οι οποίες κάνουν τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο λίγο πιο στιλάτη και αιχμηρή. Ένα κλασικό trick που μας μεταφέρει από την καρδιά του καλοκαιριού στη φθινοπωρινή σεζόν κι από το island style στην urban αισθητική.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ