Φαίη Σκορδά: Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη

Η Ρώμη είχε την τιμητική της το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου καθώς τρία από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνική σοουμπίζ την επέλεξαν για μία σύντομη απόδραση.

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, τη Δέσποινα Βανδή και την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πρωινό μας” αποκάλυψε μάλιστα το πρωί της Δευτέρας πως ήταν στην ίδια πτήση με την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως είπε η Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια του MEGA ταξίδεψε στη Ρώμη με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τις δύο κόρες της.

«Πήγα της μίλησα, πολύ γλυκιά, πάρα πολύ όμορφη. Έχει στο βλέμμα της κάτι αυτή η γυναίκα… που σε μαγνητίζει. Δηλαδή ήθελα να κάτσω να της μιλήσω. Μου έλεγε αυτή για τη δουλειά της, εγώ “όχι για τα προσωπικά θέλω σου πω”. Στο όρθιο εκεί, περιμένοντας τις βαλίτσες».

 

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και η Δέσποινα Βανδή, η οποία βρέθηκε στην Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη, δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram από το ταξίδι τους.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν την ίδια μέρα γενέθλια τα οποία γιόρτασαν στην Ιταλία με τους αγαπημένους τους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ