Φαίη Σκορδά: “Kαμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου” – Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της, στον ΑΝΤ1, την Μεγάλη Τετάρτη, με αφορμή το ταξίδι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Η κάμερα του “Πρωινού” και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε στο αεροδρόμιο το γνωστό μοντέλο, πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα από την on air προβολή του σχετικού βίντεο με τα όσα ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου on camera στον δημοσιογράφο και τον σχολιασμό του πάνελ, η παρουσιάστρια ξέσπασε.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

«Και σαν πρέσβειρα του “Make a Wish” θέλω να πω ένα μπράβο στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπήρχε μια επιθυμία ενός παιδιού να πραγματοποιηθεί η ευχή του και να γνωρίσει την Ηλιάνα. Κάλεσαν από το “Make a Wish” την Χριστοπούλου και ζήτησαν ένα βιντεάκι.

Η Χριστοπούλου είπε αμέσως ότι θα πάνε, έκλεισε εισιτήρια, πήρε την Ηλιάνα και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να δει το παιδάκι και να γυρίσει. Κι επειδή ξέρω πόσοι άλλοι, καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου, που δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο… Γι’ αυτό τον λόγο το λέω. Την Ηλιάνα και την Έλενα αυτό τις κάνει ξεχωριστές», είπε η Φαίη Σκορδά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ