Φαίη Σκορδά: Η ενόχλησή της με τον Σταμάτη Γαρδέλη – “Παρακαλώ πολύ, εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου”

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο πλατό της εκπομπής “Το Πρωινό” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει σχέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι την προηγούμενη φορά που είχε πάει στην εκπομπή “τον μάλωσε” η σύντροφός του γιατί είπε ότι είναι μόνος του και εκείνη θεώρησε ότι τη βγάζει από τη ζωή του.

“Είμαι με μια σύντροφο και περνάμε πάρα πολύ καλά μαζί. Είμαστε τρία χρόνια μαζί», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης και όταν ρωτήθηκε αν η σχέση είναι σοβαρή απάντησε: «Με κόβεις για σοβαρό; Όσο σοβαρός είμαι εγώ είναι και η σχέση. Δε μένουμε μαζί γι΄αυτό κρατιέται και η σχέση. Μένει στα περίχωρα της Αττικής. Το σπίτι μου μέχρι το σπίτι της είναι επτά ώρες με τα πόδια… Τι θα πούμε σήμερα; Πήγα με τα πόδια γιατί το είδα σαν μια εικόνα ποιητική. Είναι μια ένδειξη κατάκτησης. Νομίζω με εκτιμάει για να είναι μαζί μου τρία χρόνια και να με αντέχει. Είναι καλλιτέχνης, είναι άμεση συνεργάτης μου, είναι μούσα μου, είναι το στήριγμά μου. Είμαι καλά Γιώργο μου, εσύ;”.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με τη Φαίη Σκορδά να δείχνει την ενόχλησή της:

Γ.Λ: Εγώ μόνος μου είμαι
Σ.Γ: Τι μόνος;
Γ.Λ: Και δεν έχω και κάποιον για να παρεξηγηθεί οπότε το λέω
Σ.Γ: Δεν είσαι μόνος. Εσύ έχεις την καλύτερη σύντροφο. Έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει
Γ.Λ: Μη το ξανακάνουμε όμως αυτό
Φ.Σ: Αχ, παρακαλώ πολύ
Σ.Γ: Γιατί εσύ τι κάνεις σε μένα;
Φ.Σ: Εγώ δε φταίω όμως. Εγώ πάντα είμαι κυρία απέναντί σου
Σ.Γ: Εγώ δεν είμαι κύριος;

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και προσπάθησε να πάει τη συζήτηση πάλι στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον ρώτησε αν σκοπεύει να παντρευτεί.

Αξιοσημείωτο είναι πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης χτύπησε το τηλέφωνο του Σταμάτη Γαρδέλη από τη σύντροφό του, που τον πήρε για να του κάνει μια παρατήρηση γι’ αυτά που λέει για εκείνη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ