Φαίη Σκορδά: Η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα – “Του δίνω δίκιο για πράγματα που παλιά μαλώναμε”

Τη Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2 Night Show» το βράδυ της Τρίτης. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, και το πώς αυτή εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια.

“Σίγουρα όταν χωρίσαμε και γενικά τα ζευγάρια όταν χωρίζουν υπάρχει μία ένταση, δεν είναι εύκολο. Απλώς για εμένα και για τον Γιώργο, πραγματικά αυτό που είπαμε όταν χωρίσαμε, ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και αυτός είναι ο γνώμονας για ό,τι κάνουμε στη ζωή μας, ισχύει” ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

“Τα αγόρια έχουν μία άλλη σχέση με τον μπαμπά κι έτσι πρέπει να είναι. Τώρα το καταλαβαίνω και του δίνω δίκιο για πράγματα που παλιά μαλώναμε” είπε η Φαίη Σκορδά ενώ αναφέρθηκε και στην αντίδραση των παιδιών της όταν έμαθαν πως οι γονείς τους θα είναι και πάλι μαζί στο “Πρωινό”.

Όπως υποστήριξε, ο μεγάλος τους γιος χάρηκε πάρα πολύ ενώ το σχόλιο του μικρού ήταν: “Ωραία, θα μαλώσετε, θα σας απολύσουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”.

“Με τον Γιώργο χωρίσαμε επαγγελματικά γιατί λόγω του διαζυγίου υπήρχε ένταση” σημείωσε η Φαίη Σκορδά εξηγώντας πως χρειάζεται χρόνος. “Θέλει χρόνο να διαχειριστείς ένα διαζύγιο, δεν είναι απλό” τόνισε, αποκαλύπτοντας πως τη φετινή σεζόν είναι πολύ καλά και γελούν πολύ.

Το βίντεο με όσα δήλωσε η Φαίη Σκορδά

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ