Ευαγγελία Συριοπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Τον τελευταίο καιρό οι φήμες περί εγκυμοσύνης είχαν φουντώσει και μάλιστα την περασμένη Κυριακή το ένθετο Reallife της Realnews είχε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Η Ευαγγελία Συριοπούλου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, ανεβάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

“Ήρθε η ώρα να ερμηνεύσω το σημαντικότερο ρόλο της ζωής μου…! Μεγάλη ευτυχία, ατελείωτη αγάπη…!” έγραψε η ηθοποιός, που είναι 7 μηνών έγκυος.

Από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, η Ευαγγελία έχει κερδίσει μέσα από σκληρή δουλειά ιδιαίτερη θέση στον χώρο και πολλές «νίκες» στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά. Η ταλαντούχα Ευαγγελία δεν είναι μόνο επαγγελματικά ευτυχής αλλά και προσωπικά, αφού τα τελευταία έντεκα χρόνια ζει ένα μεγάλο έρωτα με τον Στράτο Πατσατζή, που είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για τον πελαργό που έρχεται σε λίγους μήνες μένοντας μακριά από κάμερες και φωτογράφους που μπορούν να «προδώσουν» το γλυκό μυστικό τους.

Παρότι προτιμά να μιλά μέσα από τη δουλειά της, όταν είχε ερωτηθεί για τον άνδρα της ζωής της, είχε πει: «Δεν υπάρχουν ούτε εντάσεις ούτε κόντρες στη σχέση μας. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο άνθρωπος που έχουμε απέναντί μας και ποια τα ‘‘θέλω’’ του, θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον για αυτά που έχει πετύχει και περνάμε πολύ καλά μαζί. Πορευόμαστε μαζί στη ζωή πολύ ωραία!». Όταν ρωτήθηκε αν της έχει γίνει πρόταση γάμου, απάντησε: «Οχι, δεν έχει γίνει ακόμα πρόταση γάμου. Για εμάς ο γάμος συνδέεται με τη δημιουργία μιας οικογένειας. Όταν θα πάρουμε την απόφαση να γίνουμε γονείς, θα σκεφτούμε να παντρευτούμε… Ετσι κι αλλιώς με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι, αφού συγκατοικούμε από την αρχή της σχέσης μας…».

Αυτά έλεγε καιρό πριν η Ευαγγελία. Στη διαδρομή, όμως, έμεινε έγκυος από τον σύντροφό της και το χαρμόσυνο αυτό γεγονός ίσως να αλλάξει τα δεδομένα του γάμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ