Εξοργιστικό βίντεο από τον Snik: “Φύγε ρε πατσαβούρα…” λέει στην σύντροφό του

Έχουν περάσει μόνο λίγα 24ωρα από τα πρωτοφανή επεισόδια στα Mad VMA με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους Snik και Light, κι όμως, και οι δύο τράπερ συνεχίζουν να προκαλούν.

Ο Snik ανέβασε ένα απαράδεκτο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος ακολουθείται από χιλιάδες νέα παιδιά που τον θεωρούν πρότυπο. Στο στόρι ο τράπερ αποκαλεί την κοπέλα του πατσαβούρα.

Συγκεκριμένα, ο Snik στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και τραβάει με το κινητό βίντεο τον εαυτό του. Στο βίντεο έχει κάνει tag το όνομα της συντρόφου του, η οποία βρίσκεται σε άλλο σημείο του δωματίου χωρίς να την δείχνει η κάμερα. Κάποια στιγμή, ο Snik γυρνά το κινητό προς το μέρος της και ακούγεται να της λέει “Φύγε ρε πατσαβούρα”.

Η αντίδραση της συντρόφου του προκαλεί αίσθηση, καθώς γελά και αποχωρεί χωρίς να πει τίποτα. Ίσως γι’ αυτό ο Snik ακούγεται να γελάει ακόμη πιο δυνατά, ικανοποιημένος με το “κατόρθωμά” του.

Οι πρώτες δηλώσεις Snik και Light μετά τον καβγά στα MAD VMA

Την πρώτη αντίδραση των Snik και Light, μετά το απαράδεκτο επεισόδιο μεταξύ τους, κατά την διάρκεια της βραδιάς των MAD Video Music Awards, κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”.

“Τι έγινε; Δεν ξέρω, δεν ήμουν εγώ”, αρκέστηκε να απαντήσει ο γνωστός τράπερ, όταν ρωτήθηκε για το συμβάν, στα backstage, με τον Snik στη συνέχεια να αποχωρεί από το πλάνο.

“Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που ήταν στα βραβεία, που ήρθαν σε μια γιορτή μουσικής για να διασκεδάσουν. Σίγουρα δεν είναι κάτι ωραίο αυτό που έγινε. Απλά εγώ έχω μάθει από μικρό παιδί να αμύνομαι κι όταν κάποιος μου επιτίθεται, να απαντώ. Τα υπόλοιπα θα τα πω στα social media, στα τραγούδια μου, ίσως και να μην τα πω ποτέ”, δεν δίστασε να δηλώσει o Light από την πλευρά του στην κάμερα του Mega.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ