Εξιτήριο για τον 99χρονο πρίγκιπα Φίλιππο – Επέστρεψε στο Κάστρο του Ουίνδσορ έπειτα από έναν μήνα- ΦΩΤΟ

Εξιτήριο από το νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου πήρε το πρωί της Τρίτης ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, έπειτα από σχεδόν ένα μήνα νοσηλείας.

Η αστυνομία είχε φροντίσει να ασφαλίσει τον χώρο γύρω από το νοσοκομείο και είχε αποκλείσει οποιαδήποτε κίνηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η αποχώρησή του Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος έκανε και επέμβαση στην καρδιά. Όπως αναφέρει η Dailymail ο 99χρονος μεταφέρθηκε με καροτσάκι μέχρι το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο St Bartholomew για αντιμετώπιση προβλήματος στην καρδιά στις 3 Μαρτίου, τρεις μήνες πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια. Στη συνέχεια επέστρεψε στο νοσοκομείο King Edward VII, στο οποίο είχε γίνει αρχικά η εισαγωγή του στις 16 Φεβρουαρίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αδιαθεσία που ένιωσε, προκαλώντας αναστάτωση στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού δεν κατάφερε να επισκεφτεί τον σύζυγό της στο νοσοκομείο. Η βασίλισσα λάμβανε ενημερώσεις καθημερινά για την κατάσταση του πρίγκιπα Φιλίππου, αλλά δεν θα της επέτρεψαν να τον επισκεφθεί ούτε στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Σεντ Μπαρτς στο Λονδίνο.

Exit mobile version