Έξαλλη η Σοφία Βόσσου με δημοσίευμα που τη θέλει στο νοσοκομείο

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Σοφία Βόσσου δημοσίευμα εφημερίδας που την θέλει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

“Το ότι εγώ πεθαίνω και δεν το ξέρω και το ξέρει η espresso είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχουμε τέτοια δημοσιογραφία στην χώρα μας ένα έχω να πω ας σταματήσει αυτό το βρώμικο παιχνίδι εγώ δεν κρύβω κάτι χειρουργήθηκα μετεγχειρητική κήλη από ένα χειρουργείο πέρσι το Σεπτέμβρη που ‘χα κάνει και έπρεπε να γίνει αυτό το πράγμα και έγινε εσπευσμένα με την έννοια ότι είχα και αναβολές διαφορές από το πρόγραμμα μου λόγω κορονοϊού το κοινοποιώ για να μην ανησυχείτε όλοι φίλοι μου είναι μια χαρά ότι διαβάζετε και είναι ψευδές εκτός του ότι έχω κάνει το χειρουργείο το οποίο ήταν ένα απλό χειρουργείο …ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΞΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ……ΑΥΤΑ …..Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ …….ΕΛΕΟΣ …..ΔΕΝ ΠΕΟΑΙΝΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ”, έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Σοφία Βόσσου.

“Ντροπή σας ! Δεν έχετε ούτε ιερό, ούτε όσιο και λέτε και ανακρίβειες … Από την άλλη η υγεία ενός ανθρώπου είναι προσωπικό δεδομένο γι’αυτό και υπάρχει το ιατρικό απόρρητο αλλιώς θα σας ενημερώναμε οι ίδιοι αν θέλαμε και αν φυσικά είχατε μπει στον κόπο να κάνετε ένα τηλέφωνο πριν βγάλετε την είδηση αυτή” ανέφερε από την πλευρά της η κόρη της,Ερασμία Μάνου.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Σοφία Βόσσου εισήχθη στο νοσοκομείο εσπευσμένα στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας και εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τη λεπτή και σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Όπως σημείωνε το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι και αφόρητους πόνους, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν πως έπρεπε να χειρουργηθεί.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.