Ευγενία Σαμαρά: Η επίσκεψη στη Λίμνη Τιτικάκα και η βόλτα με αεροπλάνο πάνω από τον πολιτισμό των Νάσκα στο Περού

Η Ευγενία Σαμαρά λατρεύει τα ταξίδια και όποτε δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις οργανώνει εξορμήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τον περασμένο Ιούλιο, η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη. Αυτό το μήνα, η Ευγενία Σαμαρά βρίσκεται στο μακρινό Περού βιώνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία στην χώρα της Νότιας Αμερικής.

Λίγο πριν επιστρέψει στα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του Σασμού, η ηθοποιός απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους στο Περού και μοιράζεται καθημερινά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φωτογραφίες και video από το ξεχωριστό ταξίδι της.

Το Σάββατο (12/8), η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στην Λίμνη Τιτικάκα, όπου γνώρισε ντόπιους και παρακολούθησε τις παραδόσεις τους. Χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της, η γνωστή ηθοποιός σε ανάρτησή της, σημείωσε: «[12.8.2023 ~ Titicaca Lake]* Διακοπές στο Περού check list: Να πάω στην υψηλότερη λίμνη του πλανήτη (4.000m), τη λίμνη Titicaca. Να βουτήξω τα πόδια μου στα νερά της και να περπατήσω στην πιο ψηλή παραλία του κόσμου. (Θα το ξαναγράψω γιατί δεν το χωνεύει το κεφάλι μου – 4.000 μέτρα. Δηλαδή σαν να βουτάω τα πόδια μου σε νερό και να περπατάω σε αμμουδιά λίγο πιο πάνω από την κορυφή του Ολύμπου έτσι;;) Αααα και να πάω στα Urus islands, στα νησιά που επιπλέουν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Την Κυριακή (13/8), η ηθοποιός πέταξε με ένα μικρό αεροπλάνο πάνω από τον πολιτισμό των Νάσκα και είδε τα αρχαία γεωγλυφικά τους, όπως σημείωσε η ίδια σε νέα ανάρτησή της δημοσιεύοντας παράλληλα ένα video από την ιδιαίτερη εμπειρία που βίωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ